Szállás Nagyatád, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Somogy megye » Nagyatád  

Hotel Solar

útitervbe

Nagyatád, Széchenyi tér 28 -Térkép

  • Hotel Solar, Nagyatád

A szelíd lankájú Belső-Somogy déli részén, festői szépségű erdők-, rétek-, szántóföldek között található Nagyatád. Ezt az alig 10.000 lakosú városkát Magyarország egyik legbájosabb településének tartják.
Széles, tiszta utcáival, rendezett parkjaival és virágok ezreivel vívta ki a helybeliek és az ide látogatók csodálatát. A XXI. század forgatagában is megőrizte kisvárosi jellegét, barátságot és nyugalmat áraszt.
A parkok, szobrok és fürdők városa 1983-ban Hild érmet kapott, 2006-ban pedig az „

A parkkal szemben található a háromcsillagos Hotel Solar impozáns épülete, amely szervesen kapcsolódik a városközponthoz.
Az átriumos, üvegtetős, magával ragadó belső kialakítás, családias hangulatot áraszt. Az üvegfalú liftből különösen szép látványt nyújtanak a légies belső terek.
A szállodában 60 két- illetve háromágyas tágas, világos, fürdőszobás, kényelmesen berendezett szoba található. A harmadik emeleti szobák erkélyeiről gyönyörű kilátás nyílik a város parkjára, illetve a parkolóra.
Házon belül étterem, kávézó, klubhelyiség, szépségszalon, konferenciaterem, reumatológiai szakorvosi rendelő és masszázs lehetőség áll a vendégek rendelkezésére.
A vendégek üdülését rendszeresen megrendezett műsoros estekkel és környékbeli kirándulások szervezésével tesszük színesebbé.

A szállodával szemben, a parkban élénk színeivel tűnik elő Nagyatád legfontosabb idegenforgalmi bázisa, a gyógyfürdő, amely 1936-ban épült, és ma teljesen felújítva várja a vendégeket.
A fürdő-és ivókúrára eg

Bővebben

Értékelések  Írjon értékelést

Házirend

Lemondás
A szolgáltatás igénybevétele előtti 0.-14. napon 30 % kötbér A szolgáltatás igénybevétele előtti 14.-30. napon, illetve megjelenés esetén nincs kötbér
 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben